Kardeşlerim'de Doruk Ölecek mi? Doruk Vuruluyor mu?

Kardeşlerim'de Doruk Ölecek mi? Doruk Vuruluyor mu?.... ATV'nin sevilerek izlenen dizisi Kardeşlerim 17.bölümü ile 12 Haziran Cumartesi akşamında ekranlara geldi. Reyting rekorları kıran dizi Kardeşlerim'de bu hafta yine heyecan dorukta idi.

Tiyatro Gerçek mi Oluyor?

Berk’in tiyatro oyunundaki hikayesine Tolga’nın intikam planı karışınca, herkesi beklenmedik korku dolu anlar beklemektedir.

Tolga tiyatroda kullanılacak silahı gerçek silahla değiştirir ve içini mermi ile doldurur. Sahne gereği silahı Ömer Doruk'un göğsüne dayaması ile Doruk'un hayatı tehlikeye giriyor. Peki Ömer Doruk'u vuracak mı?

17.Bölümün sonunda yaşanan bu olayda Ömer, Doruk'u vurmayacak. Bu planı bilen tek kişi ise Berk. Berk bu olayı Orhan'a anlatıyor ve Orhan Doruk'u kurtarmak için koşuyor. Ancak Ömer amcası Orhan'ın karnından vuruyor.

DORUK (ONUR SEYİT YARAN KİMDİR?)

Onur Seyit Yaran, 13 Ocak 1995 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Aslen baba tarafından Ordu'ludur. Haliç Üniversitesi Spor Akademisi Spor Yöneticiliği Bölümü'nde öğrencidir. Uzun bir süre lisanslı olarak futbol oynayan Onur Seyit Yaran, futbolculuğunun yanı sıra satranç sporcusudur.

2008-2011 yılları arasında profesyonel olarak milli platformlarda mücadele etmiştir. Koyu bir Galatasaray taraftarı olan Onur Seyit Yaran İngilizce ve Almanca bilmektedir. 2016 yılında düzenlenen Best Model Türkiye ve Best Model of The World yarışması birincisidir.

2018 yılında TRT 1 ekranlarında yayınlanan Kalk Gidelim adlı dizi ile oyunculuk hayatına adım atan Onur Seyit Yaran,TRT 1 ekranlarında yayınlanan Vuslat dizisinde Enes karakterine hayat verdi. Son olarak da kardeşlerim dizisinde Doruk karakterini canlandırıyor. Onur Seyit Yaran, 1.87 metre boyunda, 78 kilo ve Oğlak burcudur.

Kardeşlerim'de Doruk Ölecek mi? Doruk Vuruluyor mu?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu