Kardeşlerim Hüzünlü Sezon Finali Yapıyor! Korkunç Kazada Kimler Ölecek? 94.Bölüm Fragmanı

Kardeşlerim Dizisinden Hüzünlü Sezon Finali! Korkunç Kazada Kimler Ölecek? 94.Bölüm Fragmanı... ATV'nin sevilerek izlenen dizisi Kardeşlerim 94.bölümü ile 10 Haziran Cumartesi günü sezon finali yapacak. Bu bölümde yaşanacak kaza hüzne boğacak! Peki kimler bu kazada hayatını kaybedecek? Diziden kimler ayrılacak?

Eren ailesi'ne şaşırtan teklif "İyi insanlar daima kaybederler, çünkü adil dövüşürler…" Ömer ve Sarp, Şevval'in yaptığı çılgınlığın dehşeti içindedirler. Oğulcan, eskiciye verilen tablonun, tüm Eren ailesinin hayatını kurtarabileceğinin hayalini kurarken, Yasmin ve Tolga cephesinde önemli gelişmeler yaşanır. Orhan ve Şengül, Orhan'a gelen beklenmedik teklif karşısında şaşkına dönerler. Akif, Nebahat'le olan ilişkisiyle ilgili radikal bir karar alır. Ahmetler ile Eren ailesi ve dostları, çıktıkları mutlu yolculukta, Ahmet ve Suzan'a karşı iyice gözünü karartan Şevval'in yapacağı son hamleden habersizdirler.

SUZAN VE AHMET ÖLECEK Mİ?

Sezon finalinde mutlu bir evlilik ile hayatlarını birleştiren Suzan ve Ahmet'in minibüs kazasında hayatlarını kaybedeceği tahmin ediliyor. Çocukların ise kurtulması bekleniyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu