Kardeşlerim Dizisi Yeni Bölüm Bugün Var mı? 18 Şubat Cumartesi

Kardeşlerim Dizisi Yeni Bölüm Bugün Var mı? 18 Şubat Cumartesi... ATV'nin sevilerek izlenen dizisi Kardeşlerim'in yeni bölümü bugün yayınlanacak mı? Kahramanmaraş merkezli meydana gelen deprem dolayısıyla TV'lerde yaklaşık 2 haftadır diziler ve programlar yayınlanmamıştı. Peki Kardeşlerim dizisi bugün yayınlanacak mı?

TEKRAR BÖLÜMÜ İLE EKRANLARDA OLACAK!

Son olarak 78.Bölümü ile ekranlara gelen Kardeşlerim dizisi 18 Şubat Cumartesi (bugün) saat 20:00'den itibaren yine 78.bölümün tekrarı ile ekranlara gelecek. Kardeşlerim dizisinin yeni bölümünün ise gelecek hafta yayınlanması bekleniyor.

18 ŞUBAT CUMARTESİ ATV YAYIN AKIŞI

SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Asiye ve Ömer arasında ciddi bir küslük yaşanırken, Şengül ve Ayla’nın okulda yapılan toplantıda karşı karşıya gelmesi, sürpriz bir yakınlaşmayı beraberinde getirir. Süsen’in Sarp’la zaman geçirmeye başlaması, Ömer başta olmak üzere herkesi şaşırtır. Orhan geçinebilmek için, çaresizce yeni bir iş aramaktadır. Tolga, zorla evlendirilmek isteyen Zehra’ya yardım etmek için çabalarken, Şengül ayağına gelen iş fırsatıyla büyük beklentiler içerisine girer. Ömer’in bir kez daha Asiye’nin sözüne inanmaması ise, Asiye’yi artık tamamen çileden çıkartır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu