Kanal 7 Yemin 496.Bölüm 15 Eylül Perşembe Son Bölüm İzle!

Kanal 7 Yemin 496.Bölüm 15 Eylül Perşembe Son Bölüm İzle!....Kanal 7'nin sevilen dizisi Yemin 15 Eylül Perşembe akşamı saat 19:00'dan itibaren ekranlara geliyor. Her hafta farklı bir heyecana sürükleyen Yemin dizisi bu bölümde de izleyicileri ekran başına kilitleyecek gibi. Yemin 495.Bölümde neler olacak? Yemin yeni bölümleriyle saat 19.00 da Kanal 7'de...

Kanal 7 Yemin 496.Bölüm 15 Eylül Perşembe Son Bölüm İzlemek İçin Tıklayınız...

Emir ve Tarhun ailesinin sakin hayatları, dünyalarına giren bir “Peri Kızı” ile değişir. Çocukluğu işkencelerle geçen, bu yüzden insanlara yaklaşmaktan ürken bu peri kızının yolu Emir ile kesiştiğinde artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Emir hayatını alt üst eden bu yabani kızla nasıl baş edecektir? Gülperi, hiç bilmediği bu yabancı dünyaya ayak uydurabilecek midir?

Yaşadığı zorlukları geride bırakmaya çalışan Emir, yeni bir hayata adım atar. Oğlu Yiğit’le birlikte ailesini de alıp şehirden uzak bir çiftliğe yerleşir. Emir, eski hesapların tümünü kapatmış dingin bir hayat sürmektedir. Kentten uzak yeni çiftlik hayatı, baba oğul arasında çok güçlü bir bağ oluşturmuştur. Yiğit doğa ile haşır neşir, mutlu bir çocuktur.

Emir'in ve Tarhun ailesinin sakin hayatları, dünyalarına giren bir “Peri Kızı” ile değişir. Çocukluğu işkencelerle geçen, bu yüzden insanlara yaklaşmaktan ürken bu peri kızının yolu Emir ile kesiştiğinde artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Emir hayatını alt üst eden bu yabani kızla nasıl baş edecektir? Gülperi, hiç bilmediği bu yabancı dünyaya ayak uydurabilecek midir?

Kanal 7 Yemin 496.Bölüm 15 Eylül Perşembe Son Bölüm İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu