Kadere Karşı 11.Bölüm Yeni Bölüm 22 Kasım Salı Tek Parça İzle!

Kadere Karşı 11.Bölüm Yeni Bölüm 22 Kasım Salı Tek Parça İzle!...Tv8'de yayınlanan Kadere Karşı yepyeni bölümleriyle izleyicilerle buluşuyor. Herkesin ilgisini ve beğenisini kazanacak olan Kadere Karşı izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Kadere Karşı hafta içi her gün saat 13.30'da Tv8'de...

Sultan, kardeşi Gönül'ün ona gizlice ilaç verdiği görüp sinirden deliye döner. İki kardeş arasındaki kavga giderek büyür ve Gönül evi terk etme kararı verir. Bu sırada Gündüz de tefecilerin gizli işlerine bulaşmıştır. Ailesini bu zor durumdan kurtarmak için iş bulmaya çalışan ama bulamayan Gündüzün bir türlü yüzü gülmez. Yiğit ise yıllar önce kızının öldüğü trafik kazasını tekrar hatırlar.

İlyas'ın ailesinin ölmesine sebep olan trafik kazı ile bu olayın bağlantısı var mı? Sultan, 2 yaşındaki kızını kaybeder. O gün Sultan’ın acısı bir başka annenin mutluluğuna dönüşür. Gazel de bir hafta önce, aynı yaşta olan kızını trafik kazasında kaybetmiş, ormandan çıkan küçük kızı, kendi kızı yerine koyup, kaçırmıştır. Sultan yıllarca kızını aramış, onun acısıyla, ailesi de savrulmuştur. Kader, iki kadını 18 yıl sonra bir araya getirir. İki aile birbirlerine kopmamacasına bağlanır.

Kadere Karşı 11.Bölüm Yeni Bölüm 22 Kasım Salı Tek Parça İzlemek İçin Tıklayınız...

Sultan, 2 yaşındaki kızını kaybeder. O gün Sultan’ın acısı bir başka annenin mutluluğuna dönüşür. Gazel de bir hafta önce, aynı yaşta olan kızını trafik kazasında kaybetmiş, ormandan çıkan küçük kızı, kendi kızı yerine koyup, kaçırmıştır. Sultan yıllarca kızını aramış, onun acısıyla, ailesi de savrulmuştur. Kader, iki kadını 18 yıl sonra bir araya getirir. İki aile birbirlerine kopmamacasına bağlanır.

Tefeciye Bile Kafa Tutacak Yürekli Kadınlar! 

Oyuncular: Emine Ün, Hakan Eratik, Nur Erkul, Gökçem Çoban, Oktay Ekinci, Derin İnce, Berk Artıran, Gözde Mukavelat, Yeşim Alıç, Nadir Ersoy

Dokundun ve Eridi Kalbimin Buzu 

Kadere Karşı 11.Bölüm Yeni Bölüm 22 Kasım Salı Tek Parça İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu