Jorge Jesus İstanbulspor Maç Sonu Açıklamaları 24 Nisan Pazartesi

Jorge Jesus İstanbulspor Maç Sonu Açıklamaları 24 Nisan Pazartesi.... Süper Lig'de Fenerbahçe evinde İstanbulspor ile 3-3'lük skorla berabere kalarak Galatasaray'ın beraberlik haftasında büyük fırsat tepti. Liderlik yarışında umutlanan taraftarın umutları bir sonraki maçlara kaldı. 90+'da yediği golle berabere kalan Fenerbahçe puan farkını kapatma şansını elinden kaçırdı. Maç sonrasında yapılan açıklamaları takip eden taraftarlar Jorge Jesus'un değerlendirmelerin merak ediyor.

Spor Toto Süper Lig'in 31. hafta mücadelesinde Fenerbahçe sahasında İstanbulspor'u konuk etti. Ülker Stadı'nda oynanan karşılaşma 3-3 berabere sona erdi. 

Karşılaşmada Fenerbahçe, 25 ve 51. dakikalarda Arda Güler'in golleriyle 2-0 öne geçti. İstanbulspor, 57 ve 66. dakikalarda Ethemi'nin golleriyle skoru 2-2'ye getirdi. 

Karşılaşmanın 71. dakikasında Joao Pedro sahneye çıktı Fenerbahçe'yi 3-2 öne geçiren golü kaydetti. Maçın 90+6. dakikasında Eze attığı golle bir kez daha eşitliği getirdi ve karşılaşma 3-3 berabere sona erdi.

Bu sonucun ardından Fenerbahçe puanını 64'e, İstanbulspor ise 29'a yükseltti. Fenerbahçe karşılaşmadan galibiyetle ayrılsaydı lider Galatasaray'la arasındaki puan farkını 4'e düşürecekti. 

Gelecek hafta Fenerbahçe deplasmanda Sivasspor'la karşılaşacak. İstanbulspor da sahasında Giresunspor'u konuk edecek.

MAÇ SONU AÇIKLAMALARI BİRAZDAN...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu