İstanbulspor Beşiktaş Maçı Muhtemel 11'leri! Maç Saat Kaçta? Nerede Oynanacak?

İstanbulspor Beşiktaş Maçı Muhtemel 11'leri! Maç Saat Kaçta? Nerede Oynanacak?... Süper Lig'in 7.haftasında Beşiktaş İstanbulspor'a konuk olacak. Geçtiğimiz hafta Başakşehir karşısında talihsiz bir sonuç alan Beşiktaş bu hafta farklı kazanarak hem moral bulmak istiyor hem de liderlik koltuğuna geçme hesapları yapıyor. Bu haftaya kadar 5 maça çıkan İstanbulspor ise 3 puanı alarak alt sıralardan kurtulmanın peşinde. 17 Eylül Cumartesi saat 20:00'de başlayacak olan maçın detayları merak ediliyor ve araştırılıyor.

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Beşiktaş, İstanbulspor deplasmanına konuk oluyor. Siyah-beyazlılarda sakatlıkları devam eden Rachid Ghezzal, Dele Alli ve Atiba forma giyemeyecek.

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak ve saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı hakem Zorbay Küçük yönetecek.

Mücadele beIN Sports ekranlarından canlı yayımlanacak.

Siyah-beyazlılarda sakatlıkları devam eden Ghezzal, Dele Alli ve Atiba forma giyemeyecek. Cezasını tamamlayan Josef de Souza ise karşılaşmada görev yapabilecek.

Kırmızı kart cezalısı olan teknik direktör Valerien Ismael, mücadeleyi tribünden takip edecek. Beşiktaş maça yardımcı antrenör Adam Murray idaresinde çıkacak.

MUHTEMEL 11'LER:

İstanbulspor: Jensen, Okan Erdoğan, Mehmet Yeşil, Tuncer Duhan Aksu, Oğuzhan Berber, Melih Kabasakal, Muammer Sarıkaya, Ali Yaşar, Jetmir Topalli, Ethemi, İbrahim Yılmaz

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Tayyip, Saiss, Masuaku, Josef, Salih Uçan, Gedson Fernandes, Muleka, N'Koudou, Weghorst

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu