İnci Ertuğrul İle Ümit Hep Var İzle 16 Eylül Cuma 2022 Kanal 7 İzle!

İnci Ertuğrul İle Ümit Hep Var İzle 16 Eylül Cuma 2022 Kanal 7 İzle!...Kanal 7'de yayınlanan İnci Ertuğrul İle Ümit Hep Var yeni yayın döneminde Kanal 7 ekranında izleyiciyle buluşuyor. . Deneyimli gazeteci ve televizyoncu İnci Ertuğrul kayıpları bulmaya, dargınları barıştırmaya, insanların hayatına dokunmaya geliyor. İnci Ertuğrul ile Ümit Hep Var hafta içi her gün saat 12.45'de Kanal 7'de izleyicileri ekran başına kilitleyecek...

"Ben Ona Sahip Çıkacağım" Gökhan Ağabeyini Buldu

İnci Ertuğrul İle Ümit Hep Var İzle 16 Eylül Cuma 2022 Kanal 7 İzlemek İçin Tıklayınız...

Çeyrek asrı aşan gazetecilik deneyimi, sağduyulu, adil ve güvenilir kimliğiyle İnci Ertuğrul ve güçlü ekibi, umut arayan insanların hayatına dokunmak için ekrandaki yerini alıyor. Gerçek insan hikâyelerinin yer aldığı İnci Ertuğrul ile Ümit Hep Var programında kayıp vakaları derinlemesine araştırılarak, olayların iç yüzü ortaya çıkarılacak, aileler kaybettikleri sevdiklerine yeniden kavuşuyor. 

İki Yıldır Görüşmeyen Anne Kız Böyle Barıştı

Televizyonun büyük kitlelere ulaşma gücünden yararlanarak seyircileri de ihbar süreçlerine dahil edecek program, kolluk kuvvetleri ile olan dirsek temasıyla kayıp insanların ardında bıraktıkları sırları aydınlatılıyor. Farklı sebeplerle birbirine dargın insanların da bir araya getirildiği programda aynı zamanda birçok sosyal sorumluluk projesiyle de insanların hayatına dokunuluyor.

İnci Ertuğrul İle Ümit Hep Var İzle 16 Eylül Cuma 2022 Kanal 7 İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu