Hz. Fatıma Filmi Cennetin Hanımı, The Lady of Heaven

Hz. Fatıma filmi Cennetin Hanımı, The Lady of Heaven, Müslümanların yoğun tepkileri sonucu yayından kaldırıldı. Hz. Fatıma filminin konusu ne? İşte Tepki Çeken Hz. Fatıma Filmi Full İzle

İngiltere'nin en büyük sinema gruplarından birisi olan Cineworld, Peygamber efendimiz Hz. Muhammed'in kızı Hz. Fatıma'yla ilgili skandallarla dolu bir filmi gösterime koymuştu. İngiliz film Şirketi, Hz. Fatıma filmini Müslümanların yoğun tepkisinin ardından gösterimden kaldırdı.

Hz. Fatıma Filmi Tepkilere Neden Oldu

İngiliz şirketine yönelik büyük protestoların ardından film, gösterime girmesinden sadece dört gün sonra gösterimden çekildi.

İngiliz film Şirketinden yapılan açıklamada, "'The Lady of Heaven'ın gösterimleriyle ilgili son olaylar nedeniyle, çalışanlarımızın ve müşterilerimizin güvenliğini sağlamak için filmin yaklaşan gösterimlerini ülke çapında iptal etme kararı aldık" ifadeleri kullanıldı.

Hz. Fatıma Filminin Girişi DEAŞ Operasyonları

HZ. Muhammed'in kızı Hz. Fatıma'nın hikayesini anlatan film, terör örgütü DEAŞ'ın Irak saldırısıyla açılıyor ve teröristlerin acımasız cinayet sahnesini ekrana taşıyor.

Hz. Fatıma, Cennetin Hanımı, The Lady of Heaven Filmi Full İzle

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı

Başa dön tuşu