Hayatta Her Şey Var Son Bölüm 21 Kasım Pazartesi İzle!

Hayatta Her Şey Var Son Bölüm 21 Kasım Pazartesi İzle!...Beyaz Tv'nin sevilen programı Hayatta Her Şey Var hafta içi her gün Beyaz Tv ekranlarına geliyor. Nur Viral'ın sunduğu Hayatta Her Şey Var programında hem eğlenecek hem de bilgileneceksiniz. Birbirinden değerli konukları ve dopdolu içeriğiyle en sevilen kadın programı Hayatta Her Şey Var hafta içi her gün saat 11:00'de Beyaz TV'de...

21-27 KASIM 2022 BURÇ YORUMLARI / YENİ AYDAN ETKİLENECEK 4 BURÇ! 12 BURÇ BU İLİŞKİLERDEN UZAK DURUN!

Vedat Delek, tüm burçlara tarih verdi ve bu tarihlerde hangi alanlarda nelere dikkat etmeleri gerektiğini ayr ayrı anlattı. Burçlar ve Astroloji'de 12 burcu yorumlayan Ünlü Astrolog Vedat Delek, 21-27 KASIM 2022 haftasını her burç için tek tek yorumladı. Nur Viral'in sorularını da yanıtlayan Vedat Delek, tüm burçlar için kritik tarihler vererek tavsiyeler ve uyarılarda bulundu.

Canlı yayında açtılar! Cevşenin içinden çıkan kağıt Nur Viral'i şaşırttı!

Canlı yayında dini ve toplumsal konularda merak edilen soruları yanıtlayan Yusuf Kavaklı Hoca, Nur Viral'in soruları ve canlı yayına bağlanan izleyicilerin sorularına verdiği yanıtlarla ekran başındaki izleyicileri bilgilendirdi.

21 KASIM GÜNEŞ JÜPİTER ÜÇGENİ ETKİLERİ!!! 6 AY BOYUNCA EN ÇOK 6 BURÇ ETKİLENECEK!

Hayatta Her Şey Var Son Bölüm 21 Kasım Pazartesi İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu