Hayat Bugün 4.Bölüm Yeni Bölüm 9 Kasım Show Tv İzle!

Hayat Bugün 4.Bölüm Yeni Bölüm 9 Kasım Show Tv İzle!...Show Tv'de yayınlanan Hayat Bugün yepyeni bölümleriyle izleyicilerle buluşuyor. Güçlü oyuncu kadrosu ve konusuyla izleyicilerin beğenisini kazanacak olan dizi herkesi ekran başına kilitleyecek. Her hafta ayrı bir maceranın ve aksiyonun içine sürükleyecek dizinin yeni bölümleri merakla bekleniyor. Hayat Bugün her hafta çarşamba saat 20.00'de Show Tv'de…

Hayat Bugün 4.Bölüm Yeni Bölüm 9 Kasım Show Tv İzlemek İçin Tıklayınız...

Bir zamanlar İstanbul’un en köklü hastanelerinden biri olan Hisarönü Vakıf Hastanesi zor zamanlar geçirmektedir. Genç ve idealist bir doçent olan Barış Güvener, hastaneyi eski günlerine döndürmek amacıyla başhekim olarak Hisarönü’ne atanır. Barış’ın görevdeki ilk gününde; Türki Cumhuriyetler Kongresi’nin olduğu otelde karbon monoksit sızıntısı meydana gelir ve zehirlenen altı elçi hastaneye getirilir.

Barış Kanserini Gizem'den Saklamak İstemedi 

Böylece basının da gözü Hisarönü Hastanesi’ne çevrilir. Suriyeli iki kardeş; Habip ve Bewar’ın hastaneye kaçak girmesi ve Bewar’ın karantinaya alınması ile işler çığırından çıkar. Bir yandan meslektaşlarıyla arasındaki dinamik bir yandan aldığı radikal kararlarla hastanedeki tüm dengeleri değiştiren Barış’ı, finalde ise hiç tahmin etmediği bir sürpriz beklemektedir.

Barış Sağlığı ve Çocuğu Arasında Kaldı

Hayat Bugün 4.Bölüm Yeni Bölüm 9 Kasım Show Tv İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu