Haftalık Burç Yorumları 3 - 9 Mayıs Hande Kazanova

Haftalık Burç Yorumları 3 - 9 Mayıs Hande Kazanova....Hande Kazanova ile Astroloji'de haftalık burç yorumları ele alınıyor.3 - 9 Mayıs burç yorumları neler? Merakla beklediğiniz haftalık burç yorumları sizlerle...

SAĞLIĞINI ÖNEMSE! - 3 - 9 Mayıs Haftalık Burç Yorumları

Haftalık Burç Yorumları 3 - 9 Mayıs Hande Kazanova İzlemek İçin Tıklayınız...

03-09 Mayıs haftasına Ay kova burcundayken sosyal ilişkilerimize, arkadaş çevremize, işimizle ilgili gelişmelere ve toplumsal konulara odaklanarak giriş yapıyoruz. Bu hafta başında otoritelerle, babamızla, eşimizle hayatımıza etki eden kişilerle anlaşmak kolay olmayabilir! Sorumluluklarımızdan kaçabilir, önemli haberlerde zorlanabiliriz! Tutamayacağımız sözler altına girmemeye çalışalım.

ŞANS DEĞİŞİMİ! - Mayıs 2021 Aylık Burç Yorumları

Sağlığımıza ekstra ilgi ve özen göstermemiz gereken bir dönem! 💫💫💫 Salı günü iletişim gezegeni Merkür İkizler burcuna geçiyor! İletişimimiz ve ticari faaliyetlerimiz hızlanırken meraklı, kararsız yönlerimiz artabilir! Çözüme yönelik hareket edebiliriz! Kısa vadeli planlara odaklanmak, öğrenmek, konuşmak için uygun bir dönem!

YÜZLEŞMELER DÖNEMİ! - 26 Nisan - 2 Mayıs Haftalık Burç Yorumları 

Türkiye haritasının kapalı alanına geçen Merkür bu tarih ve sonrasında herkesin bu kapanmayı daha ciddiye almasına neden olabilir! Haftasonu Venüs ün yerleşimi 2-3 hafta boyunca gençler, çocuklar, eğitim hayatı ve eğlence yerleriyle ilgili yeni kararları barındırabilir!

Haftalık Burç Yorumları 3 - 9 Mayıs Hande Kazanova

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu