Haftalık Burç Yorumları 29 Mart - 4 Nisan

Haftalık Burç Yorumları 29 Mart - 4 Nisan...Hande Kazanova ile Astroloji'de haftalık burç yorumları ele alınıyor. 29 Mart - 4 Nisan burç yorumları neler? Merakla beklediğiniz haftalık burç yorumları sizlerle...

29 Mart - 4 Nisan Haftalık Burç Yorumları

Haftalık Burç Yorumları 29 Mart - 4 Nisan İzlemek İçin Tıklayınız...

Ay terazi burcundayken ilişkilerimize, özel hayatımıza veya iş birliklerimize odaklanarak haftamıza giriş yapıyoruz. Salı günü devreye giren Merkür- Neptün kavuşumuyla sezgilerimiz, yaratıcılığımız artarken hesap kitap isteyen, ayrıntı isteyen işlerimizde sorunlar oluşabilir. Bu hafta Salı, Çarşamba ve Cuma günleri, sorumluluklarımızı bilecek, önemli insanlardan destek görecek, ekonomimizi yeniden ele alacak ve kalıcı adımlar atacağız. İlişkilerde ciddi olabilir, keyiften çok sorumluluklara odaklanabiliriz.

Pazar günü iletişim gezegeni Merkür Koç burcuna geçiyor! Cesur başlatan, enerjik iletişimimizle 2 hafta boyunca yenilikçi fikir ve düşüncelerimizi hayata geçirebiliriz. Rekabetten korkmayacak, risk almayı seveceğiz. Bu olumlu enerjilerle dolu yeni gelen haftayı, 29 Mart- 04 Nisan haftasını Hande Kazanova İle Astroloji youtube kanalımda sizler için anlattım!

Haftalık Burç Yorumları 29 Mart - 4 Nisan

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu