Haftalık Burç Yorumları 28 Haziran - 4 Temmuz Hande Kazanova

Haftalık Burç Yorumları 28 Haziran - 4 Temmuz Hande Kazanova..... Hande Kazanova ile Astroloji'de haftalık burç yorumları ele alınıyor. 28 Haziran - 4 Temmuz burç yorumları neler? Merakla beklediğiniz haftalık burç yorumları sizlerle...

MOTİVASYONUNU YÜKSEK TUT! - 28 Haziran 4 Temmuz Haftalık Burç Yorumları

Tamamen Mars etkisinde, hem bir o kadar hareketli, hem de bir o kadar engelleyici bir haftaya merhaba diyoruz! Hafta başında daha rahat etkiler var, işlerimizi kolaylıkla olması gerektiği gibi halledebiliriz. Perşembe günü devreye giren Mars- Satürn karşıtlığıyla engelleri, blokajları aşmak kolay olmayabilir. Sinirli, agresif ve düşünmeden hareket edebiliriz. Aksilikler karşısında demoralize olabiliriz.

Gökyüzünde oluşan t-kare etkisiyle olumsuz hava koşullarına, karmaşalara, depremlere ve saldırılara açık bir dönem olabilir. Ani değişimlere kendimizi açmamız gerekebilir! Bu dönem motivasyonumuzu yüksek tutmaya çalışalım. Şimdi moralleri bozmadan daha fazla ayrıntıyı ve bu etkilerin hayatınıza yansımasını 28 Haziran- 04 Temmuz haftasında Hande Kazanova İle Astroloji youtube kanalımda sizler için anlattım! Yeni haftayı dinlemeden plan yapmayın.

Haftalık Burç Yorumları 28 Haziran - 4 Temmuz Hande Kazanova

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu