Günlük Burç Yorumları 7 Eylül Salı 2021

Günlük Burç Yorumları 7 Eylül Salı 2021...Bugün 7 Eylül Salı, günlük burçlar ve astroloji yorumu (günlük burç yorumları) Astrolog Demet Baltacı ile Astroloji' de ele alındı. Merakla beklediğiniz günlük burç yorumları sizlerle...

HAYDİ YENİLENELİM! - 6 - 12 Eylül Haftalık Burç Yorumları 

Günlük Burç Yorumları 7 Eylül Salı 2021 yayınlanır yayınlanmaz sayfamızda yer alacaktır...

Değişiklik, heyecan ve farklı isteklerle hayatımızı yeniden kurma, düzeltme, güzelleştirme, iyileştirme ve üretken hale getirme Yeniay’ı bu hafta devrede! Başak Burcu Yeniay’ı yapılması gerekenlerle, ele alınması ihtiyacı olanları karşımıza getirecek! Mükemmelleştirme, pratikleştirme ve hayatın gerçeğine dokunma öne çıkıyor. Bu dönem başlattığımız işlerin somut ve net sonuçlarını görmek isteyebiliriz. İlişkilerde eğlenceye yer açmalı, baskı ve yönlendirmeden kaçınmalı, bütünün ve toplumun hayrı için adımlarla yolumuzda ilerlemeliyiz.

Bilimsel gelişmeler, keşifler, özgürleşme duygusu öne çıkarken iş ve iş veren sektörü, çevre, düzenleme, muhasebe, sağlık ve finans konuları gündemimizi oluşturacak! Bu alanlarda önemli kararlar, işçiler, sendikalar, belediyelerle ilgili, sağlıkla ilgili düzenlemeler gelebilir.

Cuma günü Venüs Akrep burcuna geçiyor! İlişkilerde daha tutkulu, ısrarcı, baskıcı ve manipülatif olabiliriz. Tuttuğumuzu koparmak isteyeceğimiz, hırsların devreye gireceği bir dönem başlıyor!

Günlük Burç Yorumları 7 Eylül Salı 2021

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu