Günlük Burç Yorumları 7 Ağustos Pazar 2022

Günlük Burç Yorumları 7 Ağustos Pazar 2022...Bugün 7 Ağustos Pazar, günlük burçlar ve astroloji yorumu (günlük burç yorumları) Astrolog Demet Baltacı ile Astroloji' de ele alındı. Merakla beklediğiniz günlük burç yorumları sizlerle...

Güneş günündeyiz. Yay burcundaki Ay güne değişken ve iyi enerjiler veriyor. Sabah erken saatlerde Ay Koç burcundaki Jüpiterle üçgen açı yapacak.

Güne başlarken enerji ve motivasyonumuz yüksek olabilir. Eğitim, kültürel ve sosyal konular, gezi ve seyahatler için değerlendirebiliriz. Bugün Boğa burcundaki Mars ve Kova burcundaki Satürn arasındaki dik açı kesinleşecek.

Mücadele gücümüz artarken, sert ve yorucu gündemlerimiz olabilir. Girişimlerimizde karşılaşabileceğimiz engel ve zorluklarla daha fazla mücadele etmemiz gerekebilir. Değiştiremeyeceğimiz kavramlar karşısında anlayış kabullenişte olmakta fayda var.

İnatçı ve sabit tutumlar zarar verebileceğinden daha esnek ve uyumlu olmalıyız. Fiziksel olarak kas, eklem, kemik ağrıları gözlenebilir. Kaza ve sakarlıklara daha yatkın olabiliriz. Riskli hareketlerden uzak durup, temkinli olmaya çalışalım. Akşam saatlerinde Yay burcundaki Ay ile Aslan burcundaki Güneş arasında etkinleşecek üçgen açı duygu ve düşüncelerimiz arasında denge kurmamızı sağlayabiliriz. Karşı cinsle ilişkilerimiz daha uyumlu ve destekleyici olabilir.

KADERİN CİLVESİ!

Hayata iyimser ve olumlu gözlerle bakabilir, harekete geçme enerjisini üzerimizde hissedebiliriz!

Merkür rahat olduğu, pratik bakışla çözümleri karşımıza getireceği Başak burcuna geçerken, Mars, Uranüs ve Kuzey Ay Düğümü kavuşumu sürpriz olayları, istikrarsız koşulları karşımıza getirebilir!

Oldukça elektrikli ve hareketli günlerde olacağız!

Mars’ın önce Uranüs sonra Satürn ziyareti bu haftayı ayrı kılabilir

Bu görsel boş bir alt niteliğe sahip

Günlük Burç Yorumları 7 Ağustos Pazar 2022

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu