Günlük Burç Yorumları 6 Kasım Cumartesi 2021

Günlük Burç Yorumları 6 Kasım Cumartesi 2021...Bugün 6 Kasım Cumartesi, günlük burçlar ve astroloji yorumu (günlük burç yorumları) Astrolog Demet Baltacı ile Astroloji' de ele alındı. Merakla beklediğiniz günlük burç yorumları sizlerle...

Cumartesi, Günlük Burç Yorumları 6 kasım 2021, astroloji.

ELEKTRİK YÜKLÜ YENİAY! - 1 - 7 Kasım Haftalık Burç Yorumları 

Haftamıza Ay başak burcundayken görevlerimize, günlük iş koşturmalarımıza kendimizi vererek başlıyoruz. Merkür- Jüpiter olumlu açısıyla seyahat, eğitim ve iş alanlarımızda şanslı haberler gelebilir. Yine de güç takıntısıyla karşımıza gelecek olan fırsatları harcamayalım. Çarşamba ve Perşembe günleri Ay kapanırken önemli işlerimiz ve başlangıçlarımız konusunda Cuma günü oluşan Yeniay’ı beklemek ve sonrası hareket etmek önem kazanıyor.

Bu Yeniay Uranüs karşıtlığı devrede olacak. Ani ve beklenmedik olaylara, krizlere açık olabiliriz. Elektrikli bir yeniay bizleri bekliyor. Kendi iç meselelerimize, sınırlarımıza, toprakla ilgili konulara, afetlere, imar, iskan, binalar, madenler, mahsuller ve çiftçilerimizle ilgili alanlara odaklanacağız. Venüs Oğlak burcuna geçerken görev ve sorumluluklarımızla ilişkilerimize sarılabiliriz. Cumartesi günü Merkür Akrep burcuna geçiyor ve sorun yaşadığımız konulara çözüm üretmeye başlıyoruz.

Günlük Burç Yorumları 6 Kasım Cumartesi 2021

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu