Günlük Burç Yorumları 4 Eylül Cumartesi 2021

Günlük Burç Yorumları 4 Eylül Cumartesi 2021...Bugün 4 Eylül Cumartesi, günlük burçlar ve astroloji yorumu (günlük burç yorumları) Astrolog Demet Baltacı ile Astroloji' de ele alındı. Merakla beklediğiniz günlük burç yorumları sizlerle...

Cumartesi, Günlük Burç Yorumları 4 eylül 2021, astroloji

SAĞLIĞA DİKKAT! - 30 Ağustos - 5 Eylül Haftalık Burç Yorumları

Haftamıza yakın çevre iletişimimiz aktif bir şekilde başlıyoruz. 10 Haziran’da gerçekleşen Güneş tutulması bu pazartesi Mars tarafından tetikleniyor. O dönem karşımıza gelen konular, iletişime dayalı işlerde hızlanma, hareketlenme görülebilir.

Diğer taraftan ateşli ve salgın hastalıklara dikkat edilmesi gereken bir haftadayız. Bağışıklık sistemimizi kuvvetlendirmeyi ihmal etmeyelim. Yeme, içme sorunları, zehirlenmeler, sahtekarlıklar, politik kararsızlıklar oluşabilir. Enerjimiz düşük çalışacak.

Askeriyede sorunlara, yasadışı işlere, hapishanelerde veya hastanelerde problemlere, hayvanlardan gelecek sorunlara, deniz ve su kazalarına, müsilaj sorunlarına , boğulmalara dikkat edelim. Bu haftayı atlattıktan sonra okullarda eğitim, organizasyon işleri, ulaşım konuları daha rahat ele alınabilir.

Günlük Burç Yorumları 4 Eylül Cumartesi 2021

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu