Günlük Burç Yorumları 4 Ekim Pazartesi 2021

Günlük Burç Yorumları 4 Ekim Pazartesi 2021...Bugün 4 Ekim Pazartesi, günlük burçlar ve astroloji yorumu (günlük burç yorumları) Astrolog Demet Baltacı ile Astroloji' de ele alındı. Merakla beklediğiniz günlük burç yorumları sizlerle...

Pazartesi, Günlük Burç Yorumları 4 Ekim 2021, astroloji.

MARSYEN YENİAY! 4 - 10 Ekim Haftalık Burç Yorumları

Bu pazartesi güzel şans ve haberler karşımıza gelirken, gözler Çarşamba günü Terazi burcunda gerçekleşecek Marsyen Yeniay’a çevrilecek! İlişkiler, ortaklıklar, iş birlikleri ve orada yaşanan sorunlar iyice görünür hale gelebilir. Bu sorunların parasal konularla bağlantılı olduğunu fark edebiliriz. Bu yeniay haksızlıklar karşısında çabuk tepki verebilir, eski davaların, konuların yeniden gündeme yerleşmesini izleyebiliriz.

Gençler, üniversiteler, yasal düzenlemeler, eğitim, mültecilerle ilgili konular önemli olacak. Tartışmalar, fikir ayrılıkları stresler devrede olabilir. Pandeminin eğitim alanında, gençler arasında, adliyelerde arttığını duyabiliriz. Ülkenin iç konuları, yerel meseleleri önem kazanırken, mahsüller, tarım, topraklarımız ve sınırlarla ilgili konular öne çıkabilir. Perşembe günü Venüs yay burcuna geçiyor! İlişkilerde özgürlük rüzgarları esiyor! Hafta sonu hırslı, çalışkan ve bir o kadar savaşkan yönlerimiz ön plana geçebilir.

Günlük Burç Yorumları 4 Ekim Pazartesi 2021

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu