Günlük Burç Yorumları 4 Ağustos Perşembe 2022

Günlük Burç Yorumları 4 Ağustos Perşembe 2022...Bugün 4 Ağustos Perşembe, günlük burçlar ve astroloji yorumu (günlük burç yorumları) Astrolog Demet Baltacı ile Astroloji' de ele alındı. Merakla beklediğiniz günlük burç yorumları sizlerle...

Jüpiter günündeyiz. Terazi burcunda ilerleyen Ay sabah 09:09'da Oğlak burcundaki Plüton ile yaptığı dik açının ardından boşluğa girecek. İlişkilerde hırslı ve tutkulu beklentiler duygusal baskılar yaratabilir. Güç ve güven arayışı, sorumluluklar, kariyer ve statü gibi kavramlar ilişkilerimizde belirleyici olabilir.

Çevremizdeki olgun, güçlü ve yetkili kişilerle bağlantılarımız artabilir. Sabah saatlerinde şartları fazla zorlamadan akışta kalmakta fayda var. Ay 14:46'da Akrep burcuna geçecek. Önemli işlerle ilgilenmek ve yeni kararlar almak için Ay'ın boşluktan çıkmasını beklemek daha doğru olabilir.

Öğle saatlerinden itibaren sezgilerimiz güçlenirken, ilişkilerde ve iş yaşamımızda hırslı ve tutkulu yaklaşımlarda bulunabiliriz. Güç ve kontrol ihtiyacımız artabilir.

Bugün Merkür Aslan burcuna geçecek. Merkür 26 Ağustos'a kadar Başak burcunda ilerleyecek. Kendi yönettiği burçta kuvvetli olan Merkür, zihinsel faaliyetlerimizi olumlu etkileyecek. İş, eğitim ve günlük yaşamımızda daha pratik ve verimli enerjiler altında olabiliriz.

KADERİN CİLVESİ!

Hayata iyimser ve olumlu gözlerle bakabilir, harekete geçme enerjisini üzerimizde hissedebiliriz!

Merkür rahat olduğu, pratik bakışla çözümleri karşımıza getireceği Başak burcuna geçerken, Mars, Uranüs ve Kuzey Ay Düğümü kavuşumu sürpriz olayları, istikrarsız koşulları karşımıza getirebilir!

Oldukça elektrikli ve hareketli günlerde olacağız!

Mars’ın önce Uranüs sonra Satürn ziyareti bu haftayı ayrı kılabilir

Bu görsel boş bir alt niteliğe sahip

Günlük Burç Yorumları 4 Ağustos Perşembe 2022

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu