Günlük Burç Yorumları 30 Kasım Salı 2021

Günlük Burç Yorumları 30 Kasım Salı 2021....Bugün 30 Kasım Salı, günlük burçlar ve astroloji yorumu (günlük burç yorumları) Astrolog Demet Baltacı ile Astroloji' de ele alındı. Merakla beklediğiniz günlük burç yorumları sizlerle...

Salı, günlük burç yorumları, 30 kasım 2021, Demet Baltacı

YILIN SON TUTULMASI! - 29 Kasım - 5 Aralık Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta Pazartesi Güneş- Merkür birleşimiyle sabah erken saatlerde güzel dileklerde bulunmayı ihmal etmeyelim. Başka insanların hayatına dokunmak, kadın erkek ilişkilerimizde kendimizi mutlu hissetmek öne çıkabilir. Salı Çarşamba günleri otoritelerden destek görebilir, görev ve sorumluluklarımızı istekle yerine getirebiliriz. Bu dönem yapacağımız konuşma ve görüşmeler uzun soluklu olabilir.

Cumartesi günü sabah 10:43’te Yay burcunda Tam güneş tutulması gerçekleşiyor! Bu tutulma 1.5 yıldan beri İkizler- yay aksında yaşadığımız tutulmaların sonuncusu olacak ama Yılın ilk 5 ayında bu tutulmanın etkilerini hayatımızda hissedeceğiz. Ay Dünya’ya en yakın konumda olduğu için bu bir Süper Yeniay! Bu tutulma hangi alanları çalıştırıyor? Türkiye’den izleniyor mu? Süper yeni ay hayatlarımızı nasıl etkileyecek? Bu ve bunun gibi sorularınızın cevaplarını almak için şimdi sizi Hande Kazanova İle Astroloji Youtube kanalıma bekliyorum!

Günlük Burç Yorumları 30 Kasım Salı 2021

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu