Günlük Burç Yorumları 30 Ağustos Salı 2022

Günlük Burç Yorumları 30 Ağustos Salı 2022...Bugün 30 Ağustos Salı, günlük burçlar ve astroloji yorumu (günlük burç yorumları) Astrolog Demet Baltacı ile Astroloji' de ele alındı. Merakla beklediğiniz günlük burç yorumları sizlerle...

Ay günündeyiz. Başak burcunda ilerleyen Ay sabah 06:08'de Oğlak burcundaki Plüton ile yaptığı üçgen açının ardından boşluğa girecek. Sabah saatlerinde daha önceden planladığımız konularla ilgilenebilir, günlük rutin işlerimize odaklanabiliriz.

İş, görev ve sorumluluklarımız ön planda olabilir. Güven ve istikrar arayışımız artabilir. Belirsizlik hissettiğimiz alanlarda duygularımız geri plana alıp, bazı gerçeklerle yüzleşip, çevremizdeki tercübeli ve güçlü kimselerin yardımlarıyla gerekli adımları atıp, yön değişikliği yapabiliriz.

DAHA FAZLASI İÇİN VİDEOYU İZLEYEBİLİRSİNİZ

YENİ İŞ FIRSATLARI! 29 Ağustos - 4 Eylül Haftalık Burç Yorumları - Hande Kazanova ile Astroloji

Bu hafta Ağustos ayını uğurluyoruz! Eylül ayına girerken seyahat, eğitim, öğrenim alanları aktif olurken çeşitli iş ve girişim fırsatları yüzümüzü güldürebilir!

Bu hafta çeşitli fırsatlarla karşılaşacağız ama tutamayacağımız sözler altına girmeyelim! Abartıdan uzak duran, değişimleri hayatına katan, sorumlulukları finalize eden herkes bu haftadan faydalanabilir!

Günlük Burç Yorumları 30 Ağustos Salı 2022

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu