Günlük Burç Yorumları 22 Kasım Pazartesi 2021

Günlük Burç Yorumları 22 Kasım Pazartesi 2021...Bugün 22 Kasım Pazartesi, günlük burçlar ve astroloji yorumu (günlük burç yorumları) Astrolog Demet Baltacı ile Astroloji' de ele alındı. Merakla beklediğiniz günlük burç yorumları sizlerle...

Pazartesi Günlük Burç Yorumları, 22 Kasım 2021 astroloji.

EĞLENCELİ ZAMANLAR BAŞLIYOR! - 22 - 28 Kasım Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta duygusal yönden kendimizi güvene almak kolay olmayabilir! Evimize, ailemize odaklı olacağız ama hafta ortasına kadar vereceğimiz kararlarda değişikliklere hazır olalım! Pazartesi Güneş Yay burcuna geçiyor! 1 ay boyunca kimliğimizde çoşkulu, ateşli, hareketli olabiliriz! Gezmek, dolaşmak önem kazanırken Yay Burcu konuları olan seyahat, eğitim, yayıncılık, medya, hukuk, ticaret ve turizm öne çıkmaya başlıyor!

Mültecilerle ilgili konular, fanatik söylemler, yabancı insanlarla yapılacak işler, sosyal medya alanları, dini konular, yerler ilgimizi odaklanacağımız alanlar! Çarşamba günü Merkür geçişiyle saydığım alanlarda önemli anlaşmalar, konuşmalar oluşabilir! Ayrıca önemli dersler öğreneceğimiz bu hafta salı günü 19 kasım ay tutulmasını Merkür tetikliyor! Tutulma zamanı karşımıza gelen konularda fikir ayrılıkları ve anlaşmazlıklar yaşanabilir!

Günlük Burç Yorumları 22 Kasım Pazartesi 2021

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu