Günlük Burç Yorumları 20 Kasım Pazar 2022

Günlük Burç Yorumları 20 Kasım Pazar 2022....Bugün 20 Kasım Pazar, günlük burçlar ve astroloji yorumu (günlük burç yorumları) Astrolog Demet Baltacı ile Astroloji' de ele alındı. Merakla beklediğiniz günlük burç yorumları sizlerle...

ŞANS VE FIRSATLAR BİZİMLE! - 14 - 20 Kasım Haftalık Burç Yorumları

Haftaya Ay Yengeç burcundayken güvenliğimize, iç meselelere, ailemize ve evimizle ilgili konulara odaklanarak giriş yapıyoruz!Tutulmanın ve zor gezegen etkilerinin ardından bu hafta olumlu haberler yüzümüzü güldürebilir! Önemli iş konuşmaları, eğitim, hukuk din, felsefe alanlarında olumlu gelişmeler, işlerin ve ticaretin artması gibi konular hızlanıyor!

Sosyal hayatımızda ve ilişkilerimizde, sanatta ve eğlence alanlarında güzel gelişmeler beklenebilir! Salı ve çarşamba günleri önemli işlerimizi ele alabiliriz! Çarşamba ve perşembe günleri Venüs ve Merkür Yay burcuna geçiş yapıyor! Gezmeye, dolaşmaya, öğrenmeye, keşfetmeye ve özgür olmaya başlıyoruz! Cumartesi günü Mars-Neptün karesi askeri alanda zorlanmaları, girişimlerimizde yanılgı ve yanlış adımları hayatımıza taşıyabilir!

Günlük Burç Yorumları 20 Kasım Pazar 2022

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu