Günlük Burç Yorumları 16 Şubat Perşembe 2023

Günlük Burç Yorumları 16 Şubat Perşembe 2023... 16 Şubat Perşembe 2023 , günlük burçlar ve astroloji yorumu (günlük burç yorumları) Astrolog Demet Baltacı ile Astroloji' de ele alındı. Merakla beklediğiniz günlük burç yorumları sizlerle...

KONTROL ETME, AKIŞA BIRAK! 6 - 12 Şubat Haftalık Burç Yorumları - Hande Kazanova ile Astroloji

Haftamıza Ay Aslan burcundayken Dolunaydan aldığımız hareketli ve yorucu bir enerjiyle giriş yapıyoruz! Bu hafta pazartesi günü hayalgücümüz, ruhani yönlerimiz, ilhamımız yüksek olurken hikaye anlatanlar, satış işiyle uğraşanlar becerilerini ortaya koyabilir! Çarşamba günü Venüs Uranüs olumlu açısıyla ilişkilerde toparlanma enerjisi devreye giriyor! İlişkilerde özgürleşme duygumuz öne çıkacak! Sanatsal ve teknolojik işlerde başarı sağlanabilir!

Cuma günü Merkür plüton kavuşumu kontrol dışı gelişen olayları hayatımıza taşıyabilir! Manipülatif eylemlere, teröre ve ticari kaygılara dikkat edelim!

Cumartesi günü iletişim gezegeni Merkür Kova burcuna geçiyor! Toplumsal konuları, sosyal ilişkilerimizi, arkadaşlıklarımızı, demokrasi ve özgürlükleri daha fazla konuşmaya başlıyoruz!

Günlük Burç Yorumları 16 Şubat Perşembe 2023

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu