Günlük Burç Yorumları 15 Eylül Çarşamba 2021

Günlük Burç Yorumları 15 Eylül Çarşamba 2021...Bugün 15 Eylül çarşamba, günlük burçlar ve astroloji yorumu (günlük burç yorumları) Astrolog Demet Baltacı ile Astroloji' de ele alındı. Merakla beklediğiniz günlük burç yorumları sizlerle...

Çarşamba günlük burç yorumları, 15 eylül 2021, astroloji

MÜCADELECİ İLİŞKİLER! - 13 - 19 Eylül Haftalık Burç Yorumları 

Yeni gelen haftada kararsızlıklar, karmaşa ve belirsizlikler öne çıkarken Güneş- Neptün bağlantısıyla sağlığımızı ve bağışıklık sistemimizi korumaya özen gösterelim. Egomuz ve isteğimiz düşük çalışabilir. Başka insanlardan çok çabuk etkilenebiliriz.

Çarşamba günü Mars Terazi burcuna geçerken, ilişkileri yara almaya açık hale getiriyor. Diplomasi ve adaleti yakalayacağım derken işleri zor bir hale sokabiliriz. Dürüstlükten taviz verilmemesi gereken bir dönem. İlişkiler, ortaklıklar, adalet ve hukuk sistemi, güzellik, moda, sanat, eğlence alanları, evliliklerde mücadeleci bir dönem başlıyor! Bunun ilk sinyallerini Cuma günü her tür ilişkimizde yaşayabiliriz. Bu hafta piyasalarda yanıltıcı ve spekülatif etkiler devrede olacak! Yatırımlarımız konusunda dikkatli olalım!

Günlük Burç Yorumları 15 Eylül Çarşamba 2021

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu