Günlük Burç Yorumları 15 Ağustos Pazartesi 2022

Günlük Burç Yorumları 15 Ağustos Pazartesi 2022...Bugün 15 Ağustos Pazar, günlük burçlar ve astroloji yorumu (günlük burç yorumları) Astrolog Demet Baltacı ile Astroloji' de ele alındı. Merakla beklediğiniz günlük burç yorumları sizlerle...

Ay günündeyiz. Koç burcunda ilerleyen Ay güne cesur ve girişken enerjiler veriyor. Sabah erken saatlerde Ay, Aslan burcundaki Venüs ile üçgen açı yapacak. Güne uyumlu ve iyimser enerjilerle başlayabiliriz. Sosyal ortamlarda kendimizi iyi ifade edebiliriz. Kişisel yeteneklerimizi değerlendirme fırsatları karşımıza çıkabilir.

Aşk, flörtler, eğlence, sanatsal faaliyetler keyif verebilir. Öğleden sonraki saatlerde Ay, Jüpiter ile kavuşum yaparak motivasyonumuzu ve enerjimizi yükseltebilir. Duygusal ve fiziksel motivasyonumuz güçlenirken yeni girişimlerde bulunabilir, enerjimizle çevremizdekileri de motive edebiliriz. Liderlik ve öncülük yapabileceğimiz durumlar karşımıza çıkabilir.

YÜZLEŞMEKTEN KAÇINMA!

Değişmek zorunda olan her şey bu hafta devreye giriyor!

Ticaret, çalışma ve sosyal hayatımızda testler öne çıkarken 11-12-13 Ağustos tarihlerinde finansal konularda çalkantılar oluşabilir!

Agresif etkilerden, fevrilikten uzak duralım!

16 Mayıs tutulma noktaları tetiklenirken bırakmamız gerekenleri daha fazla hayatımızda tutmamalıyız!

Yüzleşmeler, sorumluluklar önemli olacak!

Bu görsel boş bir alt niteliğe sahip

Günlük Burç Yorumları 15 Ağustos Pazartesi 2022

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu