Günlük Burç Yorumları 14 Haziran Salı 2022

Günlük Burç Yorumları 14 Haziran Salı 2022...Bugün 14 Haziran Salı, günlük burçlar ve astroloji yorumu (günlük burç yorumları) Astrolog Demet Baltacı ile Astroloji' de ele alındı. Merakla beklediğiniz günlük burç yorumları sizlerle...

OLAYLARI ABARTMAYALIM! - 13 - 19 HaziranHaftalık Burç Yorumları

Yeni haftaya girerken Merkür İkizler burcuna geçiyor! 30 Nisan ve 24 Mayıs tarihleri arasında yaşadıklarımız yeniden ele alınabilir! O dönem karar veremediysek şimdi daha net kararlar alabiliriz! Çözümler karşımıza gelebilir!

Salı günü Yay burcunda Dolunay gerçekleşiyor! Bu Dolunay ayrıca bir süper Ay! İyimserlik, çoşku, abartı, cesaret öne çıkarken kendi inancımıza uymayan ve bizim gibi düşünmeyen insanlara karşı fanatik bir şekilde davranmayalım ve toleranssız olmayalım!

Seyahatler, turizm, küresel pazarlama, ideolojiler, üniversiteler, yüksek eğitim, dış ilişkiler ve mültecilerle ilgili konular hızlanabilir! Hukuk, adalet konuları, mahkemeler gündemimizde olabilir! Bu hafta gerçekliklerden uzaklaşmadan bize destek veren insanlarla bir arada olalım, sıkıntılarımızı görev bilinciyle aşabiliriz!

Günlük Burç Yorumları 14 Haziran Salı 2022

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu