Günlük Burç Yorumları 13 Ekim Çarşamba 2021

Günlük Burç Yorumları 13 Ekim Çarşamba 2021...Bugün 13 Ekim Çarşamba, günlük burçlar ve astroloji yorumu (günlük burç yorumları) Astrolog Demet Baltacı ile Astroloji' de ele alındı. Merakla beklediğiniz günlük burç yorumları sizlerle...

DERSLERİMİZE HAZIRIZ! - 11 - 17 Ekim Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta Satürn’ün düzelmesiyle başlıyor. Satürn’ün bulunduğu alanda, ve yönettiği evlerde yaşadığımız gecikmelerin, aksamaların geride kaldığını göreceğiz. Sorumlu olmamız gereken alanlarda daha organize ve sistemli hareket edebiliriz. Toplumsal konular, teknolojik gelişmeler, bilimsel adımlar, sosyal çevre ilişkilerimiz bir düzene giriyor! Derslerimizi öğrendik, şimdi değişiklikleri hayata geçirme zamanı!

Bu hafta ilişkilerimizde daha sorumlu, kalıcı adımlar devrede olurken, hafta sonuna doğru şansı, iyimserliği ve mutluluğu üzerimizde hissedebiliriz. Hafta sonu güç çekişmelerine dikkat edelim. Doğru zamanda doğru sözler söyleyerek, sevgimizi göstererek ego savaşlarından uzaklaşabiliriz. Dünya’da siyasette ve para piyasalarında hafta sonu ve yeni gelen hafta başı zorlanmalar oluşabilir!

Günlük Burç Yorumları 13 Ekim Çarşamba 2021

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu