Gülşen Hangi Cezaevine Girecek? Ne Kadar Süre Ceza Aldı?

Gülşen Hangi Cezaevine Girecek? Ne Kadar Süre Ceza Aldı?... İmam Hatiplilere yönelik sözleri ile gündem olan ve gün içerisinde gözaltına alınan Gülşen için hızlı karar çıktı. Akşam üzeri alınan karar ile Şarkıcı tutuklanarak cezaevine gönderildi. Gülşen hangi cezaevinde kalacak? Ne kadar süre ceza çekecek? İşte detaylar:

İktidara yakınlığıyla bilinen Sabah gazetesinde yer alan habere göre; İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı; verdiği konser esnasında yaptığı konuşma nedeniyle şarkıcı Gülşen için İstanbul Emniyeti Güvenlik Şube Müdürlüğü’ne yazı gönderdi.

“Halkı Kin ve Düşmanlığa Tahrik veya Aşağılama” gerekçesiyle hakkında soruşturma başlatılan Gülşen, polisler tarafından gözaltına alınarak mevcutlu olarak ifade vermek için İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na götürüldü.

Verdiği konserde imam hatip liselilere yönelik sarf ettiği sözlerden dolayı hakkında "halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçundan soruşturma başlatılan şarkıcı Gülşen tutuklandı.

Şarkıcı Gülşen Bakırköy Kadın Cezaevi’ne götürülecek.

İmam hatip liseleriyle ilgili sözleri üzerine hakkında soruşturma başlatılan şarkıcı Gülşen'in gözaltına alındı ve adliyeye sevk edildi. Savcılık ifadesinin ardından nöbetçi İstanbul Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edilen Gülşen Çolakoğlu buradaki sorgusunun ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.Öte yandan Gülşen sosyal medya hesabından ‘özür’ paylaşımında bulunarak "Videodaki söylemimden rahatsızlık duyan ve incinen herkesten özür diliyorum." sözlerine yer verdi.

Sabah'tan Damla Güler'in haberine göre; İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca, Gülşen'in sahnede imam hatip liselilere yönelik sarf ettiği sözlerinden dolayı TCK 216. Madde kapsamında resen soruşturma başlatıldı. Savcılıkça dün yapılan açıklamada, Gülşen'in kolluk görevlilerince mevcutlu olarak hazır edilmesi talimatı verildiği belirtildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu