Glen Kamara Kaç Yaşında? Hangi Mevkide Oynuyor? Nereli?

Glen Kamara Kaç Yaşında? Hangi Mevkide Oynuyor? Nereli?... Süper Lig'de transfer çalışmalarını hızlandıran takımlar kadrosunu güçlendirecek yatırımlar yapmaya çalışıyor. Son olarak gündeme gelen futbolcu ismi Glen Kamara olurken, Kamara ile Galatasaray'ın ve Beşiktaş'ın ilgilendiği söyleniyor.

GLEN KAMARA GÜNDEMDE!

Süper Lig devlerinden Beşiktaş ve Galatasaray'ın aynı ismin transferi üzerinde durduğu aktarıldı.

Footballscotland'da yer alan haberde Rangers teknik direktörü Michael Beale'nin, Galatasaray ve Beşiktaş'ın Glen Kamara ile yakından ilgilendiğini bildirdiği ifade edildi.

Haberde 27 yaşındaki ön liberonun yaz aylarında takımdan ayrılmasının sürpriz olmayacağı vurgulandı.

Finlandiya Milli Takımı'nın formasını terleten oyuncunun son zamanlarda transferde pek çok takımın ilgisini çektiği ve Ligue 1 ekibi Nice'in de oyuncu için transfer hamlesinde bulunabileceği vurgulandı.

Ayrıca Footballscotland'da, Daily Mail'in de iki ezeli rakip olan Galatasaray ve Beşiktaş'ın futbolcuyla yakından ilgilendiği belirtildi.

Glen Kamara Kimdir?

Glen Adjei Kamara (d. 28 Ekim 1995), orta saha pozisyonunda görev yapan Sierra Leone asıllı Fin millî futbolcudur. Scottish Premier League takımlarından Rangers'ta forma giymektedir. Profesyonel kariyerine 2015 yılında Arsenal takımında başladı. Daha sonra sırasıyla Southend United, Colchester United, Dundee FC, Rangers takımlarında forma giydi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu