Gelsin Hayatta Sadi ve Songül Evleniyor m? 10.Bölüm 2.Fragman Yayınlandı!

Gelsin Hayatta Sadi ve Songül Evleniyor m? 10.Bölüm 2.Fragman Yayınlandı!... Show TV'nin sevilerek izlenen dizisi Gelsin Hayat 10.bölümü ile perşembe günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölüm fragmanları yayınlanmaya devam ediyor. 10.bölüm için yayınlanan 2.fragmanda Sadi Songül'e evlilik teklif etti ve Songül de kabul etti.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin dokuzuncu bölümünde neler oldu?

Songül'ün mektubuyla dağılan Sadi onu durdurmak için trenin yolunu kesti. Son anda trenden inen Songül eve döndü. Sadi, Kırdarların köydeki adamının Burhan olduğunu anladı. Burhan'ı konuşturmayı başaran Sadi, Songül'le birlikte yaptıkları planla Burhan'ı emniyete teslim etti. Depo baskını sonucu Mert, Zülfikar ve Can'ı hapse göndereceğini düşünen Araz, üçlünün depodan kaçtığını öğrendiğinde deliye döndü. Üçlünün, Ozan'ın yardımıyla kaçtıklarını Aleyna'dan öğrenen Araz, bunun bedelini Ozan'a ödetmek istedi. Zülfikar'ın yetişmesiyle Ozan, Araz ve çetesinin elinden son anda kurtuldu. Sadi ile Derya yıllar önce yapmadıkları yüzleşmeyi yaptı. Sadi, Derya'yı götürdüğü yerde geçmişin hesabını yaptı. İkili arasındaki konuşmayla mazilerine bir sünger çekildi. Sadi'nin gizli desteğiyle mahallenin sünnet olmayan çocukları için sünnet düğünü düzenlendi.

Herkes güzel geçen gecenin keyfini sürerken Sadi ve Songül, Kırdarların adamının ne kadar yakınlarında olduğunun farkında değildi. Hakkında herkesin yorum yaptığı ‘Z Kuşağı’na gerçekçi bir bakış atmaya hazırlanan ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’, hayata bir sıfır geride başlamış bir grup gencin hayatlarını değiştirecek. Sadi Payaslı ile tanıştıktan sonra yaşadıklarını konu alacak ve “Herkes ikinci bir şansı hak eder” diyecek. Dizinin çok konuşulacak ve sektöre yeni yıldızlar kazandıracak oyuncu kadrosunda Ertan Saban, Özge Özberk gibi usta oyuncularla birlikte Devrim Özkan, Nilsu Berfin Aktaş, Mustafa Açılan, Özgü Delikanlı, Onur Özer, Deniz Sarıkaş, Sanem Babi, Yeşim Çelebi, Rojbin Erden, Ali Berge, Melisa Bostancıoğlu, Furkan Murat Uğur, Murat Göçmez gibi genç isimler yer alıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu