Gelsin Hayat Bildiği Gibi 27.Bölüm Yeni Bölüm Fragman!

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 27.Bölüm Yeni Bölüm Fragman!....Show Tv'de yayınlanan Gelsin Hayat Bildiği Gibi yepyeni bölümleriyle izleyicilerle buluşuyor. Gelsin Hayat Bildiği Gibi güçlü oyuncu kadrosu ve konusuyla izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. İzleyicilerin severek ve ilgiyle izlediği Gelsin Hayat Bildiği Gibi her hafta Perşembe günü akşam saat 20.00'de Show Tv'de...

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 27.Bölüm Yeni Bölüm Fragman yayınlanır yayınlanmaz sayfamızda yer alacaktır...

Hakkında herkesin yorum yaptığı ‘Z Kuşağı’na gerçekçi bir bakış atmaya hazırlanan ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’, hayata bir sıfır geride başlamış bir grup gencin hayatlarını değiştirecek. Sadi Payaslı ile tanıştıktan sonra yaşadıklarını konu alacak ve “Herkes ikinci bir şansı hak eder” diyecek.

An İtibariyle Maaşım Bitti 

Hayata bir sıfır geride başlamış bir grup gencin hayatlarını değiştirecek olan Sadi Payaslı ile tanıştıktan sonraki yaşadıklarını konu alan ve “Herkes ikinci bir şansı hak eder” diyen dizinin birinci bölümünde: Yeraltı dünyasının en korkulan isimlerinden biri olan Yedi Emin, düşmanlarının kendisine düzenlediği bir saldırıda yanlışlıkla bir çocuğun hayatını kaybetmesi üzerine beklenmedik bir karar alıp emniyete teslim olur ve mafyanın çökertilmesine yardımcı olur.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 27.Bölüm Yeni Bölüm Fragman!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu