Gecenin Ucunda 24.Bölüm Yeni Bölüm 11 Nisan Salı Tek Parça İzle!

Gecenin Ucunda 24.Bölüm Yeni Bölüm 11 Nisan Salı Tek Parça İzle!...Star Tv'de yayınlanan Gecenin Ucunda yepyeni bölümleriyle izleyicilerle buluşuyor. Güçlü oyuncu kadrosu ve konusuyla izleyicilerin ilgisini ve beğenisini kazanacak olan Gecenin Ucunda herkesi ekran başına kilitleyecek. Gecenin Ucunda yepyeni bölümleriyle her hafta Salı akşam saat 20.00'de Star Tv'de...

Gecenin Ucunda 24.Bölüm Yeni Bölüm 11 Nisan Salı Tek Parça İzlemek İçin Tıklayınız...

Peride Celal’in aynı adlı romanından uyarlanan ve STAR ekranında seyirci ile buluşan “Gecenin Ucunda”, iş hayatında mutlu olamayıp başkalarını iyileştirmenin peşine düşen Macide’nin kendisini bulmak için çıktığı yolda aşkla sınanıp daha önce hiç tanık olmadığı bir dünyanın içine girmesini konu alıyor.

Ne Kadar Zalim Bir İnsansın!

Yönetmenliğini Barış Erçetin üstlendiği, senaryosu Başar Başaran ile Emre Özdür’a ait ‘Gecenin Ucunda’nın oyuncu kadrosunda Neslihan Atagül Doğulu, Kadir Doğulu, Sarp Levendoğlu, Zuhal Olcay, Tuba Ünsal, Özge Özder, Bertan Asllani, Kaan Taşaner, Bestemsu Özdemir, Levent Özdilek, Ebru Aykaç, Şencan Güleryüz, Aysun Metiner, Gonca Yakut, Aleyna Özgeçen, Abdulkerim İlhan, Hazal Şenel, Seyda Bayram, Cem Avnayim, Tugay Bahşi, Ufuk Tevge, Kuzey Kaya, Ubeyt Ünal, Oya Ünal yer alıyor.

Macide, Nermin'e Yardım Ediyor!

Gecenin Ucunda 24.Bölüm Yeni Bölüm 11 Nisan Salı Tek Parça İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu