Galatasaray Ümraniyespor Maçının Adamı Kim Seçildi?

Galatasaray Ümraniyespor Maçının Adamı Kim Seçildi?... Süper Lig'de Galatasaray Ümraniyespor'a konuk oldu. Deplasmanda Gomis'in son dakikalarda attığı golle 3 puanı alan Galatasaray puanını 6'ya çıkarırken bu maçta hangi oyuncunun maçın adamı seçildiği merak konusu oldu.

1 ŞUBAT ÇARŞAMBA GALATASARAY 3-2 ÜMRANİYESPOR MAÇIN ADAMI HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Süper Lig'in üçüncü hafta mücadelesinde Galatasaray deplasmanda Ümraniyespor'la karşılaştı. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Galatasaray 1-0 kazandı.

Bu sonucun ardından Galatasaray puanını 6'ya yükseltirken Ümraniyespor, 1 puanda kaldı.

Galatasaray'a galibiyeti getiren golü 86. dakikada Gomis kaydetti.

Gelecek hafta her iki takım da maçlarını deplasmanda oynayacak. Galatasaray, Trabzonspor'a konuk olurken Ümraniyespor ise Adana Demirpsor'la karşılaşacak.

MAÇIN ADAMI YİNE GOMİS!

Lig'in ilk haftasında Antalyaspor karşısında attığı son dakika golü ile takımına kritik bir galibiyet sağlayan Gomis yine deplasman maçında sahneye çıkarak kritik bir galibiyet daha kazandırdı.

Galatasaray'ın maçta topla oynama üstünlüğü yüksek olmasına rağmen gol pozisyonlarında sıkıntı çektiği 3 maçta Gomis sonradan oyuna giriyor. Giresunspor maçında gol atamayan Gomis bu kez Ümraniyespor maçında ceza sahası dışından attığı şık golle maçın adamı oldu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu