Galatasaray İstanbulspor Hazırlık Maçı Hangi Kanalda? Nasıl İzlerim?

Galatasaray İstanbulspor Hazırlık Maçı Hangi Kanalda? Nasıl İzlerim?... Süper Lig'in 7.haftasından sonra Lig'e verilen milli maç arasını değerlendirmek isteyen Galatasaray, İstanbulspor ile evinde hazırlık maçına çıkıyor. Bu sezon transferleri ile adından söz ettiren Galatasaray 7 hafta sonunda 2.sırada yer aldı. Son haftalarda da oyunu ile izleyenlere keyif veren Galatasaray'ın bu akşam oynayacağı maç da heyecanla takip ediliyor.

Süper Lig'de 8.hafta maçları öncesinde milli maçlar dolayısıyla oluşan arada Galatasaray hızını kesmek istemiyor. Özellikle yeni transferlerini sahaya sürmek isteyen Galatasaray bunu hazırlık maçında deneyecek. İcardi, Mata gibi yıldızları ile sahaya çıkacak olan Galatasaray İstanbulspor karşısında taraftarına şölen sunma peşinde.

MAÇ HANGİ KANALDA? NASIL İZLENEBİLİR?

Galatasaray ile İstanbulspor arasında oynanacak hazırlık maçı 19:00'da başlayacak. D-Smart'ın Smart Spor kanalında yayınlanacak maç üye olarak izleyebilirsiniz.

25,99 TL karşılığında aylık üyelik ile 1 ay boyunca Smart Spor'u izleyebilirsiniz. Yıllık taahhüt gerektirmemekle birlikte istenildiği zaman üyelik iptali sağlanmaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu