Galatasaray 2-0 Adana Demirspor Maç Özeti ve Golleri İzle 1 Nisan Cumartesi

Galatasaray 2-0 Adana Demirspor Maç Özeti ve Golleri İzle 1 Nisan Cumartesi.... Süper Lig'de milli maç arasının ardından Galatasaray evinde Adana Demirspor'u konuk etti. Lider Galatasaray son dakikalarda attığı 2 golle 3 puanı alan taraf oldu.

Süper Lig'in 27. haftasında Galatasaray sahasında Adana Demirspor'la karşı karşıya geldi.

Nef Stadı'nda oynanan karşılaşma Galatasaray'ın 2-0'lık üstünlüğü ile tamamlandı. Zorlu karşılaşmada sarı-kırmızılılara galibiyeti getiren golleri 86. dakikada Fredrik Midtsjö ve 90+8'de penaltıdan Nicolo Zaniolo kaydetti.

Bu sonucun ardından Galatasaray puanını 63'e yükseltirken, Adana Demirspor 45 puanda kaldı.

Okan Buruk'tan 4 değişiklik

Galatasaray, Konyaspor maçına göre Adana Demirspor maçında kadroda 4 değişiklikle sahaya çıktı.

Sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü Okan Buruk, Süper Lig'in 26. haftasında Arabam.com Konyaspor ile oynadıkları maça ilk 11'de başlayan futbolculardan Leo Dubois, Kaan Ayhan ve Barış Alper Yılmaz'ı yedeğe çekti. Konyaspor maçında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen Berkan Kutlu ise maçın kadrosunda yer almadı.

Okan Buruk, bu futbolcuların yerine Adana Demirspor karşısında Samuel Adekugbe, Victor Nelsson, Lucas Torreira ve Dries Mertens'i görevlendirdi.

Galatasaray maça Fernando Muslera, Sacha Boey, Victor Nelsson, Abdülkerim Bardakcı, Samuel Adekugbe, Lucas Torreira, Sergio Oliveira, Milot Rachica, Dries Mertens, Kerem Aktürkoğlu ve Mauro Icardi ilk 11'i ile başladı.

Sarı-kırmızılı takımın yedek kulübesinde ise Leo Dubois, Kaan Ayhan ve Barış Alper Yılmaz'ın yanı sıra Okan Kocuk, Fredrik Midtsjö, Yunus Akgün, Nicolo Zaniolo, Bafetimbi Gomis, Juan Mata ve Kazımcan Karataş oturdu.

MAÇ ÖZETİ VE GOLLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu