Fox Tv Yasak Elma 162.Bölüm 16 Ocak Tek Parça İzle!

Fox Tv Yasak Elma 162.Bölüm 16 Ocak Tek Parça İzle!...Fox Tv'de yayınlanan Yasak Elma yeni sezon yepyeni bölümleriyle izleyicilerle buluşuyor. Herkesin beğenisini kazanan Yasak Elma dizisi güçlü oyuncu kadrosu ve senaryosuyla izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Yasak Elma her hafta pazartesi akşam saat 20.00'de Fox Tv'de...

Fox Tv Yasak Elma 162.Bölüm 16 Ocak Tek Parça İzlemek İçin Tıklayınız...

Hasan Ali’nin evinde yaşanan patlamanın üstünden altı ay geçmiştir. Patlama sonrasında Ender ve Yıldız yaralı kurtulurken, Hasan Ali vefat eder. Yapılan soruşturmanın ardından bombalamayı Hasan Ali’nin hasımlarının yaptığı anlaşılır ve dava kapanır. Babasının ani ölümü yüzünden bunalıma giren Çağatay’ın Yıldız’la arası oldukça kötüdür. Yıldız, kocasıyla arasını düzeltmek için elinden geleni yapar.

Ender ve Yıldız, Julia'nın peşinde!

Bu sırada yan yalıya genç, güzel ve cemiyetin yeni gözdesi olan Kumru Yıldırım taşınmıştır. Kumru, Doğan Yıldırım adlı ünlü iş adamının tek kızıdır. Doğan kızını el bebek gül bebek büyütmüş ve bir hayli şımartmıştır. Yurt dışındaki eğitimini tamamlayan Kumru İstanbul’a döner dönmez, babasının sahibi olduğu yalıya yerleşir.

Fox Tv Yasak Elma 162.Bölüm 16 Ocak Tek Parça İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu