Fox TV Tozluyaka 8.Bölüm Tek Parça İzle 22 Ağustos Pazartesi!

Fox TV Tozluyaka 8.Bölüm Tek Parça İzle 22 Ağustos Pazartesi!...Fox TV'nin yeni dizisi Tozluyaka yeni bölümü ile 22 Ağustos Pazartesi akşamında izleyicisiyle buluşuyor. Sevilerek ve beğenilerek izlenen dizilerden olan Tozlukaya'nın 8.Bölümünde neler olacak?

Cemre ve Ali’nin yakınlaşması sadece Berk’i değil, Zeyno’yu da çileden çıkarır. Sessiz hesaplaşmalar sürerken Ali ile Cemre ise hala bu yakınlaşmanın şaşkınlığındadır. Ama bu durum Ali’leri yolundan saptırmaz. Onlar hala Vefa’ya o gece neler olduğunu bulmaya çalışıyorlardır ve çok büyük bir sürpriz yaşanır. Hazal artık daha fazla gerçekleri gizleyemiyordur. O geceye dair bir itirafta bulunur. Her şey baştan başlıyordur…

Fox TV Tozluyaka 8.Bölüm Tek Parça İzlemek İçin Tıklayınız...

Şans bile yolunu şaşırmadan uğramazdı Tozluyaka’ya ama bodoslama daldı birbirlerini kardeş seçenlerin arasına…Umudun yolculuğu başladı bu defa... Geçtikleri her sokağa, adını söyledikleri her insana, zulüme, adaletsizliğe, sevgiye aç olanlara dokunmalarını sağladı… Bu herkesin hikayesiydi. Onlar sadece içimizdeki şanslı olanlardı.

Fox TV Tozluyaka 8.Bölüm Tek Parça İzle 22 Ağustos Pazartesi!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu