Fenerbahçe Kasımpaşa Maçı Atv Canlı İzle!

Fenerbahçe Kasımpaşa Maçı Atv Canlı İzle!...Ziraat Türkiye Kupası'nda 5.tur elemelerinin son karşılaşması 14 Ocak Perşembe saat 20:45'te Fenerbahçe ile Kasımpaşa arasında oynanacak. Çeyrek final için kıyasıya mücadele verecek olan Fenerbahçe ile Kasımpaşa maçı ile 5.tur tamamlanacak.

Tek maç eleme usulüne göre oynanacak olan karşılaşmayı kazanan takım, çeyrek finale yükselecek. Fenerbahçe'de sakatlıkları bulunan Diego Perotti, Filip Novak, Tolga Ciğerci ve Jose Sosa, karşılaşmada forma giyemeyecek. Her iki takım da en iyi ilk 11 kadrosu ile sahaya çıkacak.

Fenerbahçe Kasımpaşa Maçı Atv Canlı İzle!

Fenerbahçe Kasımpaşa maçı ile kupada mesai devam ediyor. Şu ana kadar 75 kez karşılaşan iki ekip, kariyerlerindeki 76'ıncı mücadeleye Türkiye Kupası vesilesi ile çıkacak. Kasımpaşa karşısında 63 galibiyet 8 mağlubiyeti bulunan Fenerbahçe, rakibine karşı evinde ise sadece 3 kez mağlubiyet yaşadı.

Fenerbahçe Kasımpaşa maçı ile Türkiye Kupası'nda heyecan devam ediyor. Bu maçı kazanan ekip bir sonraki tur için eşleşecek. Peki, Fenerbahçe Kasımpaşa maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İşte, çekişmeli geçmesi beklenen karşılaşma hakkında bilgiler

FENERBAHÇE KASIMPAŞA MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Türkiye Kupası'nın Son 16 Turu'nda Fenerbahçe, Kasımpaşa'yı ağırlayacak. 14 Ocak Perşembe günü saat 20.45'te oynanacak mücadele ATV ekranlarından canlı izlenebilecek.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle bu sezon uygulanan statü gereği tur, tek maç eleme usulüne göre oynanacak. Karşılaşmayı kazanan takım, çeyrek finale yükselecek.

Fenerbahçe, 6 kez şampiyonluk yaşadığı kupada bu sezon 4. turdan itibaren mücadele etti. Sarı-lacivertliler, bu turda Misli.com 2. Lig ekibi Sivas Belediyespor'u 4-0 mağlup etti. Beşinci turda aynı ligden Karacabey Belediyespor ile eşleşen Fenerbahçe, rakibini 1-0 mağlup ederek adını son 16 takım arasına yazdırdı.

Kupaya 4. turdan dahil olan Kasımpaşa ise sırasıyla Anagold 24Erzincanspor (3-0) ve Muğlaspor'u (5-0) saf dışı bıraktı.
Fenerbahçe'de sakatlıkları bulunan Diego Perotti, Filip Novak, Tolga Ciğerci ve Jose Sosa, karşılaşmada forma giyemeyecek. Gökhan Gönül'ün durumu ise maç saatinde belli olacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu