Fenerbahçe Ç.Rizespor Maçı Canlı İzle 19 Ocak Perşembe

Fenerbahçe Ç.Rizespor Maçı Canlı İzle 19 Ocak Perşembe... Fenerbahçe ile Ç.Rizespor, Ziraat Türkiye Kupasi ZTK maçında karşı karşıya geliyor. Maçı canlı izlemek isteyen sporseverler, müsabakanın yayın saati ve yayıncı bilgileri ile yayının şifresiz olup olmadığını merak ediyor. Fenerbahçe – Ç.Rizespor, Ziraat Türkiye Kupasi ZTK maçı, 19-01-2023 Perşembe günü A Spor, kanal(lar)ından yayınlanacak. Maçın başlama saati 20:30. 

Fenerbahçe ile Rizespor bugüne kadar Türkiye Kupası'nda 2 kez karşı karşı geldi. Söz konusu müsabakalardan sarı-lacivertliler sahadan galip ayrıldı. Bu maçlarda Kanarya'nın 8 golüne, yeşil-mavililer 3 golle karşılık verdi.

Fenerbahçe ile Çaykur Rizespor arasında son olarak nisan ayında Süper Lig'de oynanan mücadele sarı-lacivertlilerin 6-0'lık üstünlüğüyle sonuçlandı.

Fenerbahçe: İrfan Can, Osayi, Samet, Szalai, Lincoln, İsmail, Zajc, Rossi, Arda, King, Valencia

Çaykur Rizespor: Zafer, Mithat, Sinan, Anıl, Alberk, Papa, Eren Emre, Sefa, Benhur, Ronaldo, Deniz

MAÇI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Bir Yorum

  1. Your article made me suddenly realize that I am writing a thesis on gate.io. After reading your article, I have a different way of thinking, thank you. However, I still have some doubts, can you help me? Thanks.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu