Fenerbahçe Alanyaspor Maçı Muhtemel 11'leri! Fenerbahçe Alanya'yı Konuk Ediyor

Fenerbahçe Alanyaspor Maçı Muhtemel 11'leri! Fenerbahçe Alanya'yı Konuk Ediyor... Süper Lig'de 7.hafta heyecanı devam ediyor. Geçtiğimiz haftayı bay geçen Fenerbahçe bu hafta Alanyaspor'u konuk ediyor. Fenerbahçe için büyük önem arz eden Alanyaspor maçında Jorge Jesus'un hangi 11'ler başlayacağı merak konusu oluyor. Ayrıca son günlerde devamlı tartışma konusu olan Arda Güler'in oynayıp oynamayacağı da tartışılıyor. Peki Fenerbahçe hangi 11'le sahaya çıkacak?

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında bugün sahasında Corendon Alanyaspor ile karşılaşacak.

Ülker Stadı'nda oynanacak ve saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı hakem Hüseyin Göçek yönetecek. Fenerbahçe - Alanyaspor maçı beIN Sports 1'den yayınlanacak.

1 hafta maç eksiği bulunan ve 5 maça çıkan Fenerbahçe bu maçlarda 3 galibiyet 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 10 puan topladı.

Avrupa Ligi'nde de performans sergileyen Fenerbahçe'nin yoğun temposuna rağmen gösterdiği başarı dikkat çekiyor. Alanyaspor maçını kayıpsız geçmek isteyen Fenerbahçe maç eksiğini de hesaba katarak liderlik planları yapıyor. Ligde 15 golle en çok gol atan takım olan Fenerbahçe 2 maçını da kazanırsa averajla lider olmuş olacak.

Diğer yandan Alanyaspor da 2 galibiyet 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet ile oynarken toplamda 8 puan topladı. 11.sırada yer alan Alanyaspor 10 gol atıp 10 gol yerken sıfır averaja sahip oldu. Bu hafta Fenerbahçe maçından puan alarak dönmeyi hedefleyen Alanyaspor ligde üst sıralara yükselmek istiyor.

MUHTEMEL 11'LER:

FENERBAHÇE: Altay, Gustavo-Serdar-Szalai, Ferdi-Arao-Crespo-Alioski, Rossi-Batshuayi-Pedro

ALANYASPOR: Runarsson, Pedro Pereira, F. Aksoy, F. Bayır, J. Balkovec, U. Güneş, I. Doumbia, E. Bekiroğlu, E. Karaca, Eduardo, O. Aydın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu