Fenerbahçe AEK Larnaca Maçı Saat Kaçta? Hangi Kanalda? Fenerbahçe'nin Muhtemel 11'i Kimler

Fenerbahçe AEK Larnaca Maçı Saat Kaçta? Hangi Kanalda? Fenerbahçe'nin Muhtemel 11'i Kimler.... Avrupa Ligi'nde temsilcimizi Fenerbahçe evinde AEK Larnaca'yı konuk edecek. Grupta 3.maçına çıkacak olan Fenerbahçe evinde kazanarak puanını 7'ye çıkarmak istiyor. Taraftarların yakından takip ettiği maçın hangi kanalda yayınlanacağı ve maçın muhtemel 11'i gibi detayları merak ediliyor.

Fenerbahçe, 6 Ekim Perşembe günü UEFA Avrupa Ligi B Grubu üçüncü haftasında AEK Larnaca'yı, Ülker Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda konuk edecek. Heyecan dolu mücadele saat 22.00'da başlayacak.

UEFA Avrupa Ligi B Grubu'nda mücadele eden temsilcimiz Fenerbahçe'nin, Rennes ile birlikte 4 puanı bulunuyor. 4 puanla grubun 2. sırasında yer alan Fenerbahçe'nin hemen arkasında 3 puanla AEK bulunuyor. Son sırada yer alan Dinamo Kiev'in ise gruplarda henüz puanı bulunmuyor.

Fenerbahçe, AEK'i yendiği taktirde 7 puan olacak ve grubun üçüncü sırasından bir hayli uzaklaşarak gruplardan çıkma şansını artıracak.

Ülker Stadı'nda oynanacak ve saat 22.00'de başlayacak karşılaşmayı, İngiltere Futbol Federasyonundan Chris Kavanagh yönetecek. Kavanagh'ın yardımcılıklarını Daniel Cook ve Harry Lennard yapacak.

HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

AEK Larnaca ile karşılacak olan Fenerbahçe'nin maçı EXXEN'de yayınlanacak.

FENERBAHÇE'NİN MUHTEMEL 11'İ:

Fenerbahçe AEK Larnaca muhtemel 11'i: Altay, Szalai, Vernes, Serdar, Lincoln, Willian Arao, Miguel Crespo, Ferdi, İrfan, Valencia, Joao Pedro

Fenerbahçe AEK Larnaca Maçı Saat Kaçta? Hangi Kanalda? Fenerbahçe'nin Muhtemel 11'i Kimler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu