Fazlası Zarar'da Bu Haftanın Yarışmacıları Kimler? 26 Ekim Pazartesi

Türkiye’nin alışveriş alışkanlıklarını değiştirecek olan yarışma programı “Fazlası Zarar’” hafta içi her gün saat 13.40’ta TRT 1 ekranlarında. Sevilen Sunucu Ezgi Sertel’in sunacağı “Fazlası Zarar”, hayata bakış açınızı, para harcama şeklinizi ve geleceğinizi değiştirecek. Bu programda, her hafta 5 yarışmacı birbirinin evini geziyor; kim tutumlu, kim savurgan ortaya çıkıyor... Evdeki fazla harcamalar salona geliyor, ev sahibinin tüketim alışkanlıkları göz önüne seriliyor… İhtiyacına göre harcama yapan, ayağını yorganına göre uzatan yarışmacı 10 bin lira büyük ödülün sahibi oluyor... Eşinizle aranızı düzeltecek, evinizdeki bütçe savaşlarına son verecek olan program “Fazlası Zarar” Hafta İçi Her Gün - 13.40'ta TRT 1’de…

Yeni bölümü heyecanla beklenirken bu hafta yarışacak olan yarışmacılarımızı tanıyalım.

  1. yarışmacımız Yonca Hanım.

Yonca hanım alışveriş yapmayı sevmediğini ve burada da iddialı olduğunu söyledi. Kendisi 25 yaşında ve anaokulu öğretmenliği yapıyor. 5 yıllık evli de 2 çocuğu var.

2. yarışmacımız ise Büşra Hanım.

Harcamalarının az ve öz olduğunu söyleyen Büşra Hanım ise hemşirelik yapıyor.

Haftanın 3. yarışmacısı ise Merve Hanım.

Merve Hanım'ın lakabı ise Kaçarı Yok Merve Hanım. Sebebine gelince beğendiği her şeyi alması. Bakalım Merve Hanımın bu yarışmada işi zor gibi görünüyor.

4. Gün yarışmacısı ise Ayla Hanım.

Ayla Hanımın sloganı ise "ihtiyacım kadarını alırım." oldu. 48 yaşında olan Ayla Hanım ise emekli.

Haftanın 5. ve son yarışmacısı Begüm Hanım oluyor.

Begüm Hanımın en öne çıkan özelliği ise hiç bir şeyi hatırası var diyerek atmaması. Bu davranışı yarışmada onu zorlayacak gibi duruyor.

FAZLASI ZARAR 34. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu