Fahrettin Koca Ekrem Karakaya İçin Taziye Mesajı Paylaştı mı?

Fahrettin Koca Ekrem Karakaya İçin Taziye Mesajı Paylaştı mı?.... 6 Temmuz Çarşamba gününde tüm Türkiye'yi derinden etkileyen olay sonrasında sosyal medyada birçok kişi tarafından paylaşımlar yapılırken ilk olarak Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tartışmaların gündeminde oldu. Özellikle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "bakanının da al git!" paylaşımı sonrasında gündeme gelen Fahrettin Koca'nın taziye mesajı merak edilmişti. Olay sonrası bilgilendirme mesajı paylaşan Koca 6 Temmuz 23:51 itibari ile aile için de taziye mesajı paylaştı.

İşte Koca'nın O Paylaşımı:

Doktor önlüğünü şiddetin lekesinden korumak için kararlılıkla çalışacağız. Herkes bundan emin olsun. Bugün kaybettiğimiz arkadaşımız Dr. Ekrem Karakaya’nın ailesi, tüm sağlık camiası emin olsun. Halkımızdan hekimine karşı daha büyük bir saygı, daha özenli tutum bekliyorum.

OLAY SONRASI İLK PAYLAŞIMI!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca olay sonrasında ilk olarak şu paylaşımı yapmıştı.

Konya Yunak İlçe Devlet Hastanesinden bir güvenlik görevlisi, Konya Şehir Hastanemizde bir hekim arkadaşımıza silahıyla ateş ederek onu hayattan kopardı. Olayda kendisi de öldü. Adli makamlar dehşet saçan canilik konusunda araştırmalarını sürdürüyor. Milletimizin başı sağ olsun.

KILIÇDAROĞLU'NA CEVAP VERDİ!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun sosyal medyada yaptığı paylaşıma cevap veren Koca şunları söyledi:

Bir hekimin katledilmesi karşısında zerre kadar üzüntü içermeyen şu sözleri milletimizin vicdanına havale ediyorum. Bizim yüreğimiz yanıyor Kemal Bey. Biraz da olsa üzgün görünemez miydiniz?

Fahrettin Koca Ekrem Karakaya İçin Taziye Mesajı Paylaştı mı?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu