Esra Erol'da 6 Aralık Pazartesi Son Bölüm Tek Parça İzle!

Esra Erol'da 6 Aralık Pazartesi Son Bölüm Tek Parça İzle!...Esra Erol'da hafta içi her gün 16.20'de canlı yayınla atv ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor. Esra Erol’da yüzleşmeler devam ediyor. Terk edenler, kayıplar Esra Erol’da konuşuluyor. Esra Erol’da yeni bölümünde kimler yer alacak merak ediliyor.

Fatma'nın anlattıkları kan dondurdu: Faruk beni odasına götürdü!

Esra Erol'da 6 Aralık Pazartesi Son Bölüm Tek Parça İzlemek İçin Tıklayınız...

Gülay Hanım, 29 yıldır Fehmi Bey ile evli olduğunu, eşinin ihanetlerinin ve yalanları sebebi ile hiç iyi olmadığını, 3 gün önce de eşinin kendisini aldattığı Şengül Hanım’ın 3 aylık hamile olduğunu dile getirdi. Merve Şakar’ın 9 yıllık evli olduğunu, 3 çocuğu olduğunu, 12 Ekim’de 15.30’da kaybolduğunu, babası Zühtü Yıldırım’ın stüdyoda olduğunu söyledi. Esra Erol, velayetin anneye verildiğini ama Özgür Bey’in çocukları kaçırdığını söyleyerek. 

Eda ve oğlu kavuştu, stüdyoda mutluluk yaşandı!

Dün yayına ihbarların geldiğini, Pınarlı köyünde çocuklar denildiğini, ekip arkadaşlarının o adrese gittiğini söyledi. VTR’de muhabir gelen ihbar üzerine olay yerine gitti ve evin önünde çocuk oyuncakları olduğu fakat içeride kimse olmadığı görüldü. Muhabir, diğer evlere de baktı fakat Özgür Bey ya da üç çocuğa ulaşılamadı.

Yayına gelen telefon stüdyoyu karıştırdı!

Esra Erol'da 6 Aralık Pazartesi Son Bölüm Tek Parça İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu