Erdoğan Asgari Ücret Zammı Açıkladı mı?

Erdoğan Asgari Ücret Zammı Açıkladı mı?.... Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı 27 Haziran Pazartesi günü gerçekleştirildi. 4 saat süren toplantısı sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarda bulundu. Vatandaş asgari ücrete zam yapılıp yapılmadığını merak ediyor.

ERDOĞAN'IN KONUŞMASINDAN SATIR BAŞLARI:

Küresel ekonomide yaşanan dalgalanma emtia fiyatından artışa, tedarik zincirine kırılmaya kadar etkisini sürdürüyor. Türkiye bu krizi fırsata çevirmek için tüm imkanlarını seferber etmiştir. Ülkemizi yeniden eski istikrarsızlık, güvensizlik içine sokma gayreti maalesef hız kesmeden devam ediyor.

Bugün bir yandan küresel krizi yeni bir kalkınma hamlesinin kaldıracı haline dönüştürmenin, bir yandan da maruz kaldığımız saldırıları elemine etmenin gayreti içindeyiz. Gizli açık ambargo, içeriden ve dışarıdan tuzaklara rağmen hamdolsun ülkemize diz çöktüremediler. Yatırım, istihdam, üretim, ihracat, cari fazla üzerine kurulu Türkiye Ekonomi programımızı tüm sabotajlara ve direnişlere rağmen uygulamayı sürdürüyoruz ve sürdüreceğiz.

ZAM AÇIKLADI MI?

Cumhurbaşkanı Erdoğan henüz bir zam açıklaması yapmadı. Asgari ücret görüşmeleri için emir verdiğini söyleyen Erdoğan gelecek hafta yapılacak artışı açıklayacağını belirtti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı

Başa dön tuşu