Erdal Acar Kimdir? Erdal Acar Neden Tutuklandı?

Erdal Acar Kimdir? Erdal Acar Neden Tutuklandı?.... Sarallar operasyonunda gözaltına alınarak dün adliyeye sevk edilen şüpheliler arasında bulunan iş adamı Erdal Acar tutuklandı. Erdal Acar'ın "Suç İşlemek amacıyla örgüt kurma " ve "yağma" suçlarından tutuklanması talep edilmişti. Merak edilen isimlerden olan Erdal Acar kimdir?

Erdal Acar, 1965 yılında İstanbul’da doğmuştur.

Babası iş adamı İsmet Acar (d.1946), annesi Meryem Acar’dır. Hikmet Erdinç Acar (d.13 Mayıs 1980) ve Funda Acar adlarında iki kardeşi vardır.

Müteaahitlik yapan Erdal Acar, aslen Artvin ili, Borçka İlçesindendir. Erdal Acar, 1983 tarihinde babası İsmet Acar ve ailesi tarafından kurulan Acarlar Şirketler Topluluğunda Acarlar Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Üyeliği yapmaktadır.

Erdal Acar, Süleyman Seba döneminde Beşiktaş spor Kulübü’nde yöneticilik de yapmıştır. İş hayatının dışında özellikle aşk hayatı ile uzun süre gündeme gelen Erdal Acar bugüne kadar üç kez evlenmiştir.

Bu evlilikleri Aylin Altay, Emel Yıldırım, Kardelen Ergin'leydi. Erdal Acar, 1996 yılında tanıdığı “1993 Türkiye Güzeli” Emel Yıldırım ile birlikte olmaya başladı. Erdal Acar, 1997 yılında evlendiği Emel Yıldırım’a 2008 yılında Home Store'u satın almıştı. 2013 yılında da Ersa Tekstil kurucularından Adnan Top’a sattı.

Erdal Acar Kimdir? Erdal Acar Neden Tutuklandı?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu