Emanet Yeni Bölüm Neden Yok? 5 Temmuz Salı

Emanet Yeni Bölüm Neden Yok? 5 Temmuz Salı... Kanal 7'nin sevilerek izlenen dizisi Emanet hafta içi her gün izleyici ile buluşuyordu. Son olarak 4 Temmuz Pazartesi gününde ekranlara gelen Emanet'in bugün neden yayınlanmadığı merak konusu oldu. Emanet bugün neden yok?

SEZON FİNALİ YAPTI!

Sevilerek ve beğenilerek izlenen dizilerden olan Emanet 4 Temmuz Pazartesi günü yayınlanan 416.Bölümü ile sezon finali yaptı. Yaklaşık 3 ay ekranlarda yer almayacak olan Emanet'in yayın saatinde ise Yemin dizisi yayınlanacak.

Seher VURULDU!

Seher, yaşadığı büyük yıkımdan sonra yeğeni Yusuf’u da alarak her şeyden uzakta iki kişilik bir dünya kurar. Kurduğu bu yeni hayat, Seher’in karşısına yeni insanlar çıkarmış ve geçmişin izlerini silmek için bir fırsat vermiştir.

Abisini korumak için söylediği yalan yüzünden Seher’i ve yeğenini kaybeden, ölüm kalım mücadelesinden çıkan Yaman’ın ilk işi, Seher ve Yusuf’un peşine düşmek olur. Ancak onlara ulaşmak tahmin ettiğinden daha da zor olur. Seher, ardında hiçbir iz bırakmamıştır. Yusuf’la birlikte kurduğu mütevazı hayatına alışmak için büyük çaba harcayan Seher, hiç tahmin etmediği bir anda karşısında Yaman’ı bulur. Bu karşılaşma ikisi için de kolay olmayacaktır. Çünkü aralarındaki aşk ne kadar büyükse onları ayıran yalan da o kadar büyüktür. Aradan geçen onca zamana ve onları ayıran acıya rağmen, Yaman’ı karşısında gören Seher’in kararı ne olacaktır?

Emanet Yeni Bölüm Neden Yok? 5 Temmuz Salı

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu