Emanet 516.Bölüm Yeni Bölüm Tek Parça 3 Şubat İzle!

Emanet 516.Bölüm Yeni Bölüm Tek Parça 3 Şubat İzle!...Kanal 7' nin sevilen dizisi Emanet birbirinden güzel bölümleriyle izleyicilerle buluşuyor. Sürükleyici öyküsüyle Emanet hafta içi her gün izleyiciyi ekran başına kilitliyor. Merakla beklenen 516.Bölümü ile Emanet 3 Cuma Perşembe saat 21.15'te Kanal 7 ekranlarında olacak. Emanet 516.Bölüm ile sizlerle…

Emanet 516.Bölüm Yeni Bölüm Tek Parça 3 Şubat İzlemek İçin Tıklayınız...

Seher’in ölümünden sonra Yusuf içine kapanır. Bir yandan ölen karısının yasını tutan Yaman diğer yandan da biricik yeğenini yeniden güldürmek ister. Fakat Yaman’ın bulduğu çözümler hiçbir işe yaramaz. Öte yandan Aziz’in kardeşi ağabeyinin katilinin peşine düşer. Bulduğu ip uçlarını birleştiren Nana, Aziz’in gerçek katili Topal’a ulaşır. Topal bu durumu fırsata çevirmek için Nana’ya katilin Yaman olduğunu söyler.

Nana'nın İtirafı Yaman'ı Şok Etti 

Yaman’a karşı bilenen Nana, Yusuf’un bakıcısı olarak konağa girer. Bir anda hayatlarına giren bu yabancı Yaman ve Yusuf’un hayatını nasıl etkileyecek? Nana, Topal’ın gerçek yüzünü görecek mi? Kalbini tüm dünyaya kapatan Yusuf’un yüzü yeniden gülecek mi? Hepsi ve daha fazlası Emanet ile Kanal 7 izleyicilerinin karşısına çıkacak.

Nana, Aşkının Kolu Kesilecek Sandı

Emanet 516.Bölüm Yeni Bölüm Tek Parça 3 Şubat İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu